Celtic izgubio u Gibraltaru, Brendan Rodgers smatra da poraz nije sramota

Srijeda, 13. srpnja 2016. 10:07 Napisao/la  SC

 Željeli smo lakši posao u uzvratu, ali smo malo zakomplicirali. No, ne brinite, riješit ćemo u uzvratu, kaže menadžer Celtica

Celtic je na gostovanju kod gibraltarskog Lincolna poražen s 0:1! Senzacionalni poraz škotskog velikana u debiju menadžera Brendana Rodgera medijski je odjeknuo diljem Europe.

Jedini je pogodak postigao Ryan Casciaro u 48. minuti igre. Casciaro je 35-godišnji policajac, koji je ušao u povijest gibraltarskog nogometa i države od 30.000 stanovnika pod britanskom upravom.

- Morat ćemo se malo potruditi u uzvratu. Vidio sam dovoljno, kreirali smo dovoljno prilika. Neće biti problema u uzvratu. Rezultat je razočaravajući, ali mnogo je faktora za to, nismo iskoristili prilike, a oni su zabili iz svoje jedine. Naravno, nikada ne želite izgubiti. Ovaj poraz moramo prihvatiti kao grupa, nastaviti raditi i onda dobro reagirati u sljedećoj utakmici. Ovo nije sramota. Željeli smo lakši posao u uzvratu, ali smo malo zakomplicirali. No, ne brinite, riješit ćemo u uzvratu, rekao je Rodgers.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.