Blaž Slišković više nije trener Zrinjskog, ali ostaje u klubu dok ne stigne povoljna ponuda

Ponedjeljak, 11. lipnja 2018. 12:46 Napisao/la  SC
Blaž Slišković
Blaž Slišković

Blaž Slišković bivši je trener Zrinjskog.

- HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je Blaž Slišković na osobni zahtjev odlučio odstupiti s pozicije šefa stručnog stožera. Cijeneći sve što je Blaž Slišković napravio za naš klub, posebno u protekle dvije sezone u kojima je momčad odveo do dva naslova prvaka, HŠK Zrinjski je odlučio uvažiti njegov zahtjev te mu najiskrenije zahvaliti na velikom doprinosu koji je ugradio u posljednje uspjehe. Zbog svega toga Blaž Slišković će dobiti novu funkciju u sportskom segmentu kluba s otvorenom opcijom odlaska u slučaju pronalaska novog angažmana. HŠK Zrinjski će javnost pravovremeno obavijestiti o izboru novog šefa stručnog stožera, stoji u službenom priopćenju aktualnog prvaka BiH.

Slišković je dvaput uzastopno postao prvak na klupi Zrinjskog s kojim je očito produljio suradnju dok ne stigne prava ponuda.

Sada već bivši trener Zrinjskog nekoliko je puta naglasio da bi iduće sezone volio raditi u nekom jačem, inozemnom klubu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.