Barcelona ne želi pustiti Lea Messija bez odštete, počeo medijski cirkus

Utorak, 25. kolovoza 2020. 23:39 Napisao  I. V.
Barcelona ne želi pustiti Lea Messija bez odštete, počeo medijski cirkus

Barcelona ne želi pustiti Lea Messija bez odštete!

Takvu odluku donijela je uprava Barcelone na hitnom sastanku koji je sazvao predsjednik Josep Maria Bartomeu odmah nakon što je Messi pismeno zatražio da se aktivira klauzula prema kojoj može otići slobodno.

Klauzula je trajala do lipnja, Messijevi odvjetnici smatraju da se prolognirala kao i cijela sezona zbog koronavirusa, ne bude li dogovora posla bi mogao imati sud.

U međuvremenu su se medijskim spinovima oglasili Manchester City, PSG i Inter, tri kluba koji su se u medijima prometnuli kao moguća odredišta najboljega nogometaša na svijetu.

Svaki od njih ima svojih aduta što se tiče sportskih motiva.

Što se tiče novaca, City i PSG pogone arapski petrodolari, puno su bogatiji od Intera iako ne treba podcjenjivati financijsku moći Kineza, koji su vlasnici milanskog kluba.

Ukratko, počeo je medijski cirkus!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.