KVALIFIKACIJE ZA SP 2014

Argentini bod u Peruu, domaći kamenovali autobus

Srijeda, 12. rujna 2012. 10:01 Napisao/la  SC

Rezultati 8. kola: Čile - Kolumbija 1:3, Urugvaj - Ekvador 1:1, Paragvaj - Venezuela 0:2, Peru - Argentina 1:1

Reprezentacija Argentine izvukla je bod na neugodnom gostovanju u Peruu (1:1) u 8. kolu južnoameričkih kvalifikacija, koje će ostati zapamćeno i po primitivizmu domaćih navijača. Naime, navijači Perua su uoči utakmice u Limi kamenovali autobus s argentinskim reprezentativcima. Susret je ipak odigran. Na Nacionalnom stadionu u Limi domaći su došli u vodstvo u 22. minuti golom braniča Carlosa Zambrana, da bi bod Gučosima donio svojim šestim golom u kvalifikacijama Gonzalo Higuain.  

Već u trećoj minuti domaćin je imao jedanaesterac ali je Claudio Pizarro bio neprecizan. Lionel Messi bio je nevidljiv što ni ne čudi s obzirom da su ga uglavnom čuvala po trojica Peruanaca.

Kolumbija je na krilima Falcaoa pobijedila i Čile, dok je Ekvador zamalio napravio senzaciju u gostima kod Urugvaja (1:1).

Južnoameričke kvalifikacije, 8. kolo: Čile - Kolumbija 1:3 (Fernandez 42/Rodriguez 59, Falcao 74, Gutierrez 77), Urugvaj - Ekvador 1:1 (Cavani 67/Caicedo 8-11m), Paragvaj - Venezuela 0:2 (Rondon 45, 68), Peru - Argentina 1:1 (Zambrano 22/Higuain 37)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.