UKRAJINSKA REPREZENTACIJA

Andrij Ševčenko glavni kandidat za novog izbornika

Petak, 24. lipnja 2016. 16:09 Napisao/la  SC

Ukrajina je uspala nakon tri poraza, Fomenko nije mogao drugo nego podnijeti ostavku


Andrij Ševčenko glavni je kandidat za novog izbornika ukrajinske reprezentacije. Jedan od najboljih napadača Milana i ukrajinskog nogometa svih vremena, radio je kao pomoćnik izbornika Mihajla Fomenka.

Ukrajina je uspala nakon tri poraza, Fomenko nije mogao drugo nego podnijeti ostavku:

- Dva su glavna razloga za naš neuspjeh, nismo djelovali kao momčad, a neki igrači nisu psihološki bili spremni za natjecanje kao što je Euro. Nema smisla nastaviti dalje kad nismo ispunili cilj. Preuzimam odgovornost za loše rezultate i dajem ostavku. Nisam uspio doprijeti do igrača, čini mi se da sam trebao više razgovarati sa svakim igračem u četiri oka. Ne, to ne znači da su igrači krivci, odgovonost je isključivo na meni i zbog toga se ispričavam našim navijačima, rekao je Fomenko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.