Zlatko Dalić najavio Marka Livaju od prve minute na Poljudu

Ponedjeljak, 06. rujna 2021. 20:36 Napisao/la  SC
Marko Livaja
Marko Livaja

Zlatko Dalić uoči utakmice protiv Slovenije na Poljudu u srijedu najavio je sastav:

- Nećemo puno mijenjati i izmišljati, jer nemamo što. Evo, reći ću da će Livaja početi utakmicu, od njega očekujem prevagu. Neki igrači igrali su puno, Sosa, Juranović, Lovren. Malo me strah početi s igračima koji su igrati puno, znat ćemo više nakon treninga. Neće biti Livakovića na golu, ne želimo riskirati. Upitnik je oko Gvardiola, nisam sklon da silujem neke stvari u koje nisam baš siguran. Tako su Modrić i Budimir ostali van ekipe, nisu do kraja spremni. Idemo sa zdravim i spremnim igračima, kazao je Dalić i istaknuo:

- Moramo biti favoriti na svom stadionu, pred svojim navijačima. Možda će nam biti ovo najteža utakmica, ovo je treća utakmica u sedam dana, protiv agresivnog i borbenog protivnika koji nas je dobio u Sloveniji i ako ne pokažemo energiju trčanja iz Bratislave i Moskve, bit će nam teško. Ne sumnjam u naš motiv, nosit će nas publika i vjerujem da ćemo dobiti. Na koji način, nije bitno, samo su bodovi. Smjena generacija? To je neminovnost, kaže Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.