Zlatko Dalić: Ivušić je tu da spašava, dali smo mu povjerenje i on ga je opravdao

Subota, 04. rujna 2021. 23:16 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Slovačku u Bratislavi pogotkom Marcela Brozovića u završnici utakmice.

- Čestitam dečkima na borbenosti, energiji, htijenju. Nisu odustajali niti jedne minute i to ih je na kraju nagradilo. Najviše nas je sputavao teren, koji je katastrofa. On je spriječio taj zadnji pas koji nam je nedostajao, ali na kraju je ipak najvažnije da smo osvojili tri boda.

Hrvatska je dominirala na otvaranju, nakon toga je dominaciju preuzela Slovačka...

- Dogodila se jedna situacija u kojoj su se Slovaci dignuli. Da je Čolak bolje reagirao bolje u onoj šansi... Na kraju prvog dijela naš je pritisak bio velik, zadnjih pet minuta utakmice je bila velika borba, ali je Ivušić zaista sjajno obranio dvije situacije, ali zato je tu da spašava. Dali smo mu povjerenje i on je to opravdao. Čestitam dečkima, napravili smo pravu stvar, sada se moramo spremiti za Split. Pozivam naše navijače da dođu, da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da tu utakmicu riješimo u našu korist, nastavio je Zlatko Dalić.

Idući suparnik je Slovenija u utorak u Splitu.

- Moramo se odmah početi pripremati za Sloveniju. Imali su tešku utakmicu, pobijedili su Maltu 1:0 i sada dolaze u Split. Bit će teška utakmica, ali očekujem fantastičnu podršku naših navijača i vjerujem da ćemo biti dobri, kompaktni, agresivni i da ćemo pobijediti, zaključio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.