Zlatko Dalić: Hvala svima koji su nam dali podršku, vi ste naša snaga!

Utorak, 22. lipnja 2021. 23:47 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Hrvatska je pobijedila (3:1) Škotsku i kao drugopolasirana ostvarila plasman u osminu finala:

- Najprije, čestitke mojim dečkima na plasmanu u osminu finala. Ovih 10 dana je bilo veliko iskušenje, pogotovo danas. Prvo za mene, a onda za sve ostane. Ostali smo nakon svega ovoga mirni, dostojanstveni i strpljivi. Hvala dragom Bogu koji nam je dao snagu. Gdje god da sada idemo bit će 20 tisuća naših navijača. Hvala svima koji su nam dali podršku. Vi ste naša snaga, mi ćemo biti vaš ponos, kazao je izbornik Zlatko Dalić.

Evo što je rekao u poluvremenu:

- Da nastave u istom ritmu. Imali smo problem, počeli smo sporije igrati nakon 1:0 i dozvolili Škotima da se vrate. Nismo posustali, vjerovali smo da možemo, igrali smo mirno i koncentrirano. Bilo je samo pitanje kad ćemo dati gol. Nije bilo lako protiv publike, njih tako srčanih, ali dobili smo.. Uvijek sam zadovoljan s igračima, sjajni su kao i svi drugi. Bili smo tim, ekipa, to je ono što je najvažnije... Priželjkujem samo hrvatske navijače na tribinama. To je ono što želim, što sanjam, jer s njima smo jači, zaključio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.