WALES - HRVATSKA Nikola Vlašić: Naša je prednost što ne moramo srljati

Subota, 12. listopada 2019. 20:37 Napisao/la  SC
Nikola Vlašić
Nikola Vlašić

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić po dolasku reprezentacije u Cardiff gdje ih u nedjelju očekuje susret s Walesom smatra kako se protiv domaćina ne smije opet pogriješiti.

- Očekujemo tešku utakmicu, protiv njih nije lako bilo niti u Osijeku. Wales će imati podršku svojih navijača, ima imperativ pobjede, no smatram da smo kvalitetniji, makar su Velšani odlični igrači. Naša je prednost što ne moramo srljati, već možemo čekati svoju šansu. Nadam se da ćemo dovršiti posao i plasirati se na Euro, rekao je Vlašić.

O svom eventualnom nastupu Vlašić kaže:

- Ja sam spreman i poštovat ću izbornikovu odluku, kakva god bude. U klubu igram svaku utakmicu 90 minuta, konstantno sam u dobroj formi i čekam svoju šansu. Zatreba li me izbornik, tu sam. Možda su ljudi pogrešno percipirali kada sam otišao u Rusiju, ali otišao sam u momčad koja se svake godine bori za naslov i igra Ligu prvaka. Igramo lijep nogomet, i to je pravo odredište za mene, dodao je Vlašić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.