Vedran Ćorluka: Sramota bi bilo ne otići na EURO, u tom bi se slučaju trebali ostaviti nogometa

Utorak, 06. listopada 2015. 21:02 Napisao/la  SC

Ne mogu tražiti podršku od navijača, imaju svoje stajalište, neka bojkotiraju oni koji to žele, tu ništa ne možemo,  kaže Ćorluka

Vedran Ćorluka spada u veterane na popisu izbornika Ante Čačića, iskusni stoper oglasio se po pitanju bojkota. Prvo bojkota Nike Kovača:

- Bezobrazno je to prema igračima i jako nisko, nikad niti jedan izbornik nije bio bojkotiran. Druge probleme ne treba svaljivati nas, ali treba nas uvrijediti zbog loše igre, kaže Ćorluka.

Što se tiče mogućeg bojkota navijača i praznih tribina, Ćorluka kaže:

- Ne mogu tražiti podršku od navijača, imaju svoje stajalište, neka bojkotiraju oni koji to žele, tu ništa ne možemo, a oni koji žele pratiti, pokušat ćemo ih zaintrigirati. Nikad nije ugodno igrati pred praznim tribinama, ali kako je Krama rekao, naviknuti smo na to ovdje, prilagodit ćemo se. Žalosti nas to, u Rusiji na minus 20 dođu ljudi gledati utakmicu. Ne mogu tražiti podršku od navijača, navijači imaju svoje stajalište, neka bojkotiraju oni koji to žele, tu ništa ne možemo, a oni koji žele pratiti, pokušat ćemo ih zaintrigirati opet za reprezentaciju. Sramota bi bilo ne otići na Euro. U tom bi se slučaju trebali ostaviti nogometa.

O trenutačnoj situaciji i predstojećim utakmicama, Ćorluka govori sljedeće:

- Nakon prošla dva kiksa imamo dosta toga za vratiti navijačima, ali i sebi samima, trebamo uzeti tih šest bodova i čekati. Ne znam kad smo zadnji put odigrali tri loše utakmice, a i nemamo izbora. Najjači smo kad treba zapeti, nažalost uvijek se dovedemo u tu situaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.