Vedran Ćorluka: Rangnick je dolazio u Lokomotiv kao savjetnik

Četvrtak, 02. lipnja 2022. 19:23 Napisao/la  SC

Joška Gvardiola smo pustili, neće igrati nijednu utakmicu. Otišao je na rehabilitaciju i mislim da je u ovom trenutku to najbolje za njega, kaže pomoćnik Zlatka Dalića

Vedran Ćorluka
Vedran Ćorluka

Vedran Ćorluka najavio je prvu utakmicu u novoj sezoni Lige nacija protiv Austrije u Osijeku.

- Joška Gvardiola smo pustili, neće igrati nijednu utakmicu. Otišao je na rehabilitaciju i mislim da je u ovom trenutku to najbolje za njega, da se spremi za novu sezonu. Vrsaljko neće konkurirati za Austriju, nadamo se da hoće za Francusku u Splitu. U Modrićevu slučaju vidjet ćemo hoće li početi ili ući s klupe. Evo, izbornik mi je upravo poslao poruku da vam otkrijem sastav. Šalim se, sastav će, ako i kada želi, otkriti izbornik. Otprilike znamo 90 posto početnog sastava, ali bolje da se vi igrate pogađanja, kazao je pomoćnik Zlatka Dalića, koji će u petak sjediti na klupi nakon što se vrati s očeva sprovoda.


Kakvu Austriju očekujete u Gradskom vrtu?

- Izbornik Rangnick dolazio je u Lokomotiv kao savjetnik kad sam ja odlazio i nakon našeg razgovora shvatio sam njegovu filozofiju. Uvjeren sam da će ići sto na sat. Međutim, i mi ćemo ići na pobjedu. Nama su utakmice u lipnju uvijek radile probleme. Međutim, moram pohvaliti nove igrače, oni imaju malo drukčiji mentalitet od naše generacije i gore od želje da istrče protiv Austrije. Nisu pokazali nikakav umor, a imamo i dosta igrača, svima je gušt obući dres, rekao je Ćorluka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.