Vedran Ćorluka: Kada je u pitanju reprezentacija, igraš tamo gdje izbornik želi

Nedjelja, 08. lipnja 2014. 16:42 Napisao/la  SC

- Prisutna je pozitivna trema. Svi koji počnu igrati nogomet sanjaju o Svjetskom prvenstvu. Trebamo biti realni i biti svjesni da nas čeka velika borba s Kamerunom i Meksikom za drugo mjesto, rekao je Ćorluka

Vedran Ćorluka jedan je od onih koji praktički ima zagarantirano mjesto u prvih jedanaest hrvatske nogometne reprezentacije. Iako se prije svega vodila dvojba tko će se Ćorluki pridružiti u stoperkom paru postoji mogućnost da preseli i na lijevi bok.

- Kada je u pitanju reprezentacija igra se tamo gdje izbornik želi, reći će Vedarn Ćorluka prokomentiravši mogućnost da na stoperskoj poziciji zaigra u paru s Dejanom Lovrenom.

- Nismo često igrali zajedno, nismo bili na razini, ali vjerujem da ćemo biti pravi kada bude najpotrebnije, kazat će Ćorluka.

Već je počelo odbrojavanje pred ogled s Brazilom 12. lipnja.

- Prisutna je pozitivna trema. Svi koji počnu igrati nogomet sanjaju o Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a mi još igramo utakmicu otvaranja s domaćinom. Trebamo biti realni i biti svjesni da nas čeka velika borba s Kamerunom i Meksikom za drugo mjesto, rekao je Ćorluka.

- Brazil ima još puno rezerve i sigurno nije pokazao sve u ovim pripremnim utakmicama. U nogometu je sve moguće, a budemo li razmišljali pesimistično, izgubit ćemo. Budemo li optimisti, možemo nešto napraviti, zaključio je Vedran Ćorluka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.