Vedran Ćorluka: Dvoboji s Bugarskom i Norveškom mogli bi biti odlučujući za prolaz

Utorak, 07. listopada 2014. 19:45 Napisao/la  SC

 Sigurno će biti teško, no mi dolazimo po sva tri boda, kaže Ćorluka

Vedran Ćorluka spada među najiskusnije hrvatske reprezentativce, koje u petak očekuje utakmica protiv Bugarske u Sofiji.

- Bit će nam zadovoljstvo igrati pred punim stadionom. Čeka nas motiviran protivnik koji će pred svojom publikom tražiti sva tri boda. Sigurno će biti teško, no mi dolazimo po sva tri boda, a vjerujem da smo kvalitetniji od njih. Ne bih bio zadovoljan bodom, no teren je jedino mjerilo. Dvoboji s Bugarskom i Norveškom mogli bi biti odlučujući za prolaz. Očekujemo više prijetnji nego u prošle dvije utakmice, Bugarska je kvalitetnija od Cipra i Malte. No, mislim da ćemo znati odgovoriti na njihove napade, bolje se branimo kao momčad, počevši od napadača. Budemo li kompaktni, neće biti problema. Lakše je igrati protiv slabijih, ali imat ćemo više prostora prema naprijed. Bugari imaju sličnu školu nogometa kao i mi, više će šansi biti za vezne igrače i napadače. Opasni smo i iz prekida, kaže hrvatski nogometaš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.