Valerij Karpin: Nemam potrebe dodatno motivirati igrače

Četvrtak, 11. studenog 2021. 23:27 Napisao/la  SC
Valerij Karpin
Valerij Karpin

Valerij Karpin u Split dovodi momčad koja je s čak 6:0 pobijedila Cipar:

- Nije mi se svidjelo prvo poluvrijeme, ali nisam ni morao puno govoriti igračima u poluvremenu. Samo sam korigirao pozicije nekih igrača. Momci su sami znali što trebaju promijeniti, i jesu. Sada ovo moramo zadržati za utakmicu u Hrvatskoj i ostvariti pozitivan rezultat. Naravno da sam zadovoljan. To ne može biti negativno prije utakmice s Hrvatskom. Dobro smo, pobijedili smo Cipar sa 6:0, a sada slijedi Hrvatska. Nemam potrebe dodatno motivirati igrače, svi razumiju o čemu je riječ. A uvjerljiva pobjeda samo dodaje pozitivne emocije, kazao je ruski izbornik.

Rusija je pobijedila u zadnjih pet utakmica, u Splitu može kalkulirati jer bi s neodlučenim rezultatom zadržala prvo mjesto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.