U-21: Pobjeda protiv Lihtenštajna nameće se kao imperativ uoči gostovanja u Švicarskoj

Četvrtak, 10. listopada 2013. 10:00 Napisao/la  SC

U-21 reprezentacija u četvrtak u Kranjčevićevoj igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Lihtenštajna

U-21 reprezentacija u četvrtak igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Lihtenštajna, utakmica se igra u Kranjčevićevoj. Lihtenštajn nije protivnik koji bi trebao predstavljati prepreku na putu za EP 2015. godine.

- Više-manje svi su zdravi. Perica nije stigao zbog bolesti, a vidjet ćemo koliko će Rebić i Mišić moći protiv Švicarske. Za Lihtenštajn nisu u planu. Siguran sam 99 posto tko će početi u četvrtak. Bit će teško protiv Lihtenštajna, oni su čak devet golova primili poslije 60. minute. Dok imaju snage, bore se i daju sve od sebe, igraju bunker i moramo biti strpljivi. Bilo bi dobro riješiti utakmicu u svoju korist već u prvom dijelu, ali nećemo gubiti živce. Napast ćemo kvalitetno i pokušati doći do prilika i golova.Ako što prije zabijemo pogodak, dobit ćemo na sigurnosti. Priliku će možda dobiti i neki igrači koji nisu nastupili u prošlim utakmicama, a vodit ćemo računa i o dvoboju sa Švicarskom, rekao je izbornik Niko Kovač.

Pobjeda protiv Lihtenštajna nameće se kao imperativ uoči gostovanja u Švicarskoj 13. listopada.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.