U-21: Hrvatska protiv Engleske, Gračan kaže da u doigravanju ionako nema lakih protivnika

Petak, 12. rujna 2014. 20:53 Napisao/la  SC

 Vjerujem da imamo sve što je potrebno za uspjeh i pokušat ćemo do pozitivnog rezultata već u prvoj utakmici, kaže izbornik Nenad Gračan

Hrvatska U-21 reprezentacija mora pobijediti Englesku da bi se plasirala na EP 2015. godine u Češkoj. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu u kojemu Hrvatska nije bila nositelj:


- Ionako više nema lakih suparnika, svi su velika imena i znali smo da će nam biti teško. Da nije bila Engleska, bila bi Španjolska, Francuska ili Italija... Međutim, ja i moji igrači vrlo smo motivirani i želimo napraviti taj posljednji korak prema Europskom prvenstvu. Imamo kvalitetu, a Engleska nije nepobjediva. Vjerujem da imamo sve što je potrebno za uspjeh i pokušat ćemo do pozitivnog rezultata već u prvoj utakmici. Potom, uz pomoć navijača, u uzvratu ćemo probati osigurati plasman na završni turnir, kaže izbornik Nenad Gračan.

Utakmica doigravanja igraju se između 8. i 14. listopada. Preostale parove doigravanja čine Slovačka - Italija, Francuska - Švedska, Danska - Island, Nizozemska - Portugal, Ukrajina - Njemačka i Srbija - Španjolska.

Sedam pobjednika ovih dvoboja priključit će se domaćinu, Češkoj. Ždrijeb skupina Europskog prvenstva zakazan je za 6. studenoga u Pragu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.