Ivo Šušak na popisu U-21 izostavio Trebotića i Tičinovića

Srijeda, 15. veljače 2012. 14:59 Napisao/la  S. T.

Obojica u jesenkom dijelu nisu previše igrali u dresu Hajduka, promijenili su klubove i stoga ih nisam ovog puta pozvao, ali i dalje na njih računam - rekao je Ivo Sušak

Izbornik mlade reprezentacije ivo Šušak obznanio je popis igrača za međusobno ogled mladih reprezentacija Hrvatske U-21 protiv U-20 koji će se odigrati 28.02. na igralištu NK Hrvatski Dragovoljac . Na popisu igrača U-21  nema Marija Tičinovića i Dinka Trebotića. Na popisu U-21 su Kalinić, Vasilj, Antolić, Boras, Kelić, Pavlović, Paurević, Glumac, Ademi, Andrijašević, Šarić, Pamić, Ozobić, Rugašević, Štiglec, Glavica, Šovšić, Kovačić, Čop, Vukušić, Slišković i Peko, a na popisu U-20 su Picak, Kovačić, Bručić, Mišić, Komorski, Mić, Galović, Župarić, Brozović, Babić, Šindik, Tešija, Čulina, Šitum, Oršić, Mlinar, Caktaš, Mande, Glavaš i Blažević.

- Na njih dvojicu najozbiljnije računam za naredne kvalifikacijske dvoboje koje nas čekaju za plasman na EURO 2013.godine. Obojica u jesenkom dijelu nisu previše igrali u dresu Hajduka, promijenili su klubove i stoga ih nisam ovog puta pozvao , pojasnio je Šušak .

 

S.T.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.