Štimac za Marcu: Modrić je vrlo talentiran igrač koji iskazuje preveliki respekt prema svima

Srijeda, 20. veljače 2013. 16:31 Napisao/la  SC

Rekao sam na početku sezone da Modrić neće dosegnuti formu do kraja veljače, kaže Štimac

Igor Štimac govorio je o Luki Modriću za španjolsku Marcu, izbornik hrvatske reprezentacije pokušao je u nekoliko rečenica objasniti španjolskim novinarima što se događa s igračem Real Madrida.

- Rekao sam na početku sezone da Modrić neće dosegnuti formu do kraja veljače. To se moglo predvidjeti ako ste uzeli u obzir da je trebao dohvatiti fizičku spremu a da nije prošao priprema uoči sezone. Sada, na kraju mjesecu, vidjet ćete napredak. Postao je jači kroz utakmice i treninge, kaže Štimac.

Modrić ne igra na razini koju je očekivala španjolska javnost, poglavito navijači Real Madrida. Štimac zna zašto:

- Morate zapamtiti da se prilagođava na drugačiji nogomet od onoga koji se igra u Engleskoj. U Španjolskoj se igra brže i možda mu treba vremena da uđe u ritam. U Engleskoj je bio igrač kojega su se protivnici bojali. On je igrač velikog talenta, koji možda iskazuje previše respekta prema svima. Bio je iznenađen brzinom nogometa u Španjolskoj, kazao je Štimac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.