HRVATSKA - SRBIJA

Igor Štimac na posljednji trening pozvao navijače

Srijeda, 20. ožujka 2013. 12:10 Napisao/la  SC

Sutra ćemo otvoriti trening za sve navijače, bit će u Zagrebellu, svi koji žele su dobrodošli,  kaže Štimac

Trećeg dana priprema za kvalifikacijsku utakmicu sa Srbijom Igor Štimac je na druženje s novinarima doveo sve svoje igrače. Hrvatski izbornik atmosferu je odlučio dodatno podignuti neobičnim potezom, pozvavši navijače na posljednji trening uoči utakmice s istočnim susjedima.

Kockasti će zadnji trening uoči utakmice sa Srbijom odraditi u četvrtak u centru NK Zagreba u Veslačkoj.

- Uživamo u ozračju, u ljubavi kojom nas obasipaju naši navijači. Svjesni smo očekivanja, vratit ćemo. Sutra ćemo otvoriti trening za sve navijače, bit će u Zagrebellu, svi koji žele su dobrodošli, stavit ćemo se navijačima na raspolaganje četrdesetak minuta, neka vide kako izgleda naš trening dan prije važne utakmice. Svi su dobrodošli sa zastavama, kockicama. Na treninzima je bilo sadržajno, radili smo na preciznim dodavanjima, još ćemo raditi prekide. Više manje sve se zna oko sastava. Dugo sam čekao Kranjčara da mi bude spreman, Perišić ima još dosta jahati da stigne Kranjčara, treba zamijeniti teze. Ono što je Niko dao reprezentaciji kod njega nikada nije stavljalo upitnike, trebalo je proći pripreme. Nije upitno tko će igrati, jasno je kako ćemo igrati. Od prve minute idemo na pobjedu. Nemamo pravo kalkulirati i mudrovati u ovoj utakmici, dužni smo jurišati od prve minute, to ćemo raditi, od toga nećemo odustati od prvog do posljednjeg sučeva zvižduka. Može se dogoditi rezultat koji nam ne odgovara, ali prava na kalkuliranje neće biti, rekao je Igor Štimac, koji je na konferenciju za novinare doveo sve igrače čime je još jednom istaknuo zajedništvo.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.