IGOR ŠTIMAC PORUČUJE

Bez glavobolje nastavljamo pripreme za Srbiju

Srijeda, 06. veljače 2013. 17:33 Napisao/la  SC

-  Posebno sam radostan zbog dva debitanta Ademija i Andrijaševića koji su nastupili bez straha, dodao je Štimac

Iako je bio vidno zadovoljan prezentacijom svojih pulena, izbornik Igor Štimac nakon uvjerljive pobjede nad 30. reprezentacijom svijeta nije podizao euforiju.

- Odradili smo kako smo priželjkivali. Ovako bi Hrvatska trebala igrati u svim prijateljskim utakmicama. Bila je ovo kvalitetna prijateljska utakmica. Za razliku od prije, imali smo dobar pristup, dobar angažman i to je rezultiralo pobjedom, objasnio je izbornik kockastih koji je susret u Londonu iskoristio za pružanje prilike novim igračima.

- Posebno sam radostan zbog dva debitanta Ademija i Andrijaševića koji su nastupili bez straha. Čestitke cijeloj momčadi, žao mi je samo što Olić nije zabio, dodao je Štimac koji sada mirno može čekati nastavak kvalifikacija i dugo očekivani dvoboj sa Srbijom 22. ožujka u Maksimiru.

- Bez glavobolje nastavljamo prema onom što nas čeka. Znamo kako se pripremiti za Srbiju, uvjereni smo kako ćemo najbolje odraditi utakmicu koja nas očekuje, zaključio je hrvatski izbornik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.