Srbija - Hrvatska: Pogledajte kako izgleda dan kao stvoren za šetnju Beogradom

Petak, 06. rujna 2013. 15:08 Napisao/la  SC

Blokirane beogradske ulice i čak četiri tisuće policajaca koji će u petak navečer (20.45) osiguravati utakmicu ukazuju da utakmica između Srbije i Hrvatske nije običan sportski događaj

Hrvatski reprezentativci u petak su odradili uobičajenu šetnju pred utakmicu. Iz hotela Hyatt autobusom su otišli do beogradskog ušća gdje su protegnuli noge po poznatoj šetnici uz splavove.

 

Ne bi šetnja skupih hrvatskih nogu po Beogradu bila ni po čemu posebna da naša reprezentacija istodobno nije prošetala brojne specijalce među kojima je bilo onih koji su na konjima kaskali za našim igračima.

 

Neviđene mjere osiguranja oko naše momčadi, blokirane beogradske ulice i čak četiri tisuće policajaca koji će u petak navečer (20.45) osiguravati utakmicu ukazuju da utakmica između Srbije i Hrvatske nije običan sportski događaj.

Fotogalerija Pixsell

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.