SP: Stipe Pletikosa na vratima najslabije momčadi prvog kruga natjecanja

Subota, 28. lipnja 2014. 21:19 Napisao/la  SC

Fabio Capello izbornik najslabije momčadi

Stipe Pletkiosa stao je pred vrata najgore momčadi prvog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u izboru  američke televizije ESPN. Momčad predvodi ruski izbornik, Talijan Fabio Capello, koji na klupi "zbornaje" godišnje zarađuje čak 8,2 milijuna eura.

U obrazloženju svoje odluke ESPN navodi kako je Pletikosa primio šest golova. Loše je reagirao kod prvog i trećeg brazilskog gola, a nije briljirao niti protiv Meksika.

Novinari ESPN-a najgore su ocijenili igre Kevina Princea Boatenga, kojeg su optužili za "uništavanje vlastite ekipe", usporedivši ga s ponašanjem Francuza Samira Nasrija na posljednjem svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Brazilac Fred je ušao u momčad, jer je zabio samo jedan gol na prvenstvu i to iz zaleđa, dok je Gerrard uvršten u momčad, jer se na terenu ponašao kao "kokoš bez glave".

Najslabila momčad SP-a: Pletikosa (HRV) - Johnson (Eng), Senderos (Švi), Pique (Špa), Baines (Eng) - Xavi (Špa), Gerrard (Eng), Boateng (Gan) - Aguera (Arg), Fred (Bra), Eto'o (Kam). Izbornik: Fabio Capello

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.