SLOVAČKA - HRVATSKA Od stožernih igrača na početku sezone Marcelo Brozović ostavlja dojam igrača u najboljoj formi

Petak, 06. rujna 2019. 13:10 Napisao  I. V.

Rebićevo prirodno mjesto sigurno nije na poziciji klasičnog napadača, osim toga Rebić ove sezone još nije igrao dok je čekao da završi transfer u Milan

Marcelo Brozović
Marcelo Brozović

 

Izbornik Zlatko Dalić ipak je odlučio malo drugačije napadati nego što se najavljivao tijekom priprema za večerašnju utakmicu (20.45) utakmicu protiv Slovačke u Trnavi.

Sudeći prema zadnjim informacijama u vrhu napada igra Ante Rebić, koji je potpuno drugačiji tip napadača od Brune Petrovića koji se najavljivao u početnoj postavi.

Dojam je da Dalić pokušava pronaći mjesto za novog napadača Milana otkada je odlučio da će Josip Brekalo igrai na mjestu bočnog napadača.

Rebićevo prirodno mjesto sigurno nije na poziciji klasičnog napadača u utakmici protiv Slovačke koja će posjed lopte vjerojatno prepustiti Modriću i društvu.

Osim toga Rebić ove sezone još nije igrao!

Nije imao gdje igrati dok je čekao realizaciju transfera u Milan.

Stanoviti problem u igri može biti forma Luke Modrića, koji je prošlu sezone igrao najslabije otkada je postao igrač Real Madrida.

Modrić je malo igrao za Real Madrid na početku sezone, ali kapetan je dovoljno iskusan i kvalitetan da može preuzeti uloge vođe i kada ne igra najbolje.

U sličnoj je poziciji Dejan Lovren koji ne igra u Liverpoolu.

Zanimljivo je kako neki igrači (Lovren) ne gube status prvotimca iako ne igraju, dok drugi (Bradarić) stalno moraju igrati da bi bili pričuve.

Ako ne igraju, ispadaju s popisa.

Od stožernih igrača na početku sezone Marcelo Brozović ostavlja dojam igrača u najboljoj formi.

Svi drugi (Modrić, Lovren, Rebić, Perišić...) večeras će se više uzdati u iskustvo i znanje nego u formu.

HRVATSKA: Livaković - Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić - Brozović, Modrić, Vlašić - Brekalo, Perišić - Rebić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.