POPIS IGRAČA ZA ŠVEDSKU

Izbornik Bilić izostavio Strinića, Kalinića i Petrića

Srijeda, 15. veljače 2012. 14:50 Napisao/la  S. T.

Strinić je izgubio status u Dnjipru,  mislim da je Pranjić zaslužio priliku, pojasnio je Bilić

 Hrvatska nogometna reprezentacija 29. veljače na stadionu Maksimir igra prijateljski dvoboj sa Švedskom. Izbornik Bilić obznanio je popis igrača na koje računa za utakmicu .To su Stipe Pletikosa, Daniel Subašić, Ivan Kelava, Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Josip Šimunić, Gordon Schildenfeld, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko, Daniel Pranjić, Ivan Raktić, Ivan Perišić, Luka Modrić, Ognjen Vukojević , Tomislav Dujmović, Niko Kranjčar, Mario Mandžukić, Ivica Olić , Eduardo da Silva i Nikica  Jelavić. Malo je iznenađenje da na popisu igrača nema standardnih Ivana Strinića i Nikole Kalinića , ali ni Mladena Petrića.

- Strinić je izgubio status u Dnjipru kojeg je imao kada je došao. Mislim da je Pranjić zaslužio priliku bez obzira što ne igra u Bayernu. Protiv Turske posebice u uzvratu u Zagrebu je odigrao odlično, pojasnio je Bilić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.