Slaven Bilić širi optimizam: Bit će nas u Ukrajini, bit će nas...

Petak, 18. svibnja 2012. 16:45 Napisao/la  ZG

Joe Šimunić je jedan od naših senatora, ne bih ulazio u to koliko je Dinamo zadovoljan ili ne. Šimunić je u dobrom stanju, tvrdi Bilić

- Niko Kranjčar trenira kao da i nije bio ozlijeđen, radi bez ikakve poštede, oporavlja se brže od očekivanog, Eduardo da Silva je ionako i došao zdrav, već je u Šahtaru zadnja dva tjedna bio u trenažnom procesu i odigrao zadnju utakmicu prvenstva, referirao je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić opisujući stanje igrača prvih dana priprema uoči Eura.

- Šimunić? On je jedan od naših senatora, ne bih ulazio u to koliko je Dinamo zadovoljan ili ne. Šimunić je u dobrom stanju, a imamo dovoljno vremena da ga dovedemo u idealno, kaže Bilić.

  A, idealan je bio i Bilićev odnos s Klubom navijača Uvijek vjerni. Njihov predstavnik Krunoslav Grlević još uvijek ne može prežaliti Bilićev najavljeni odlazak nakon Eura.

- Naša je Udruga nastala u vrijeme izbornika Bilića, on nas je podržao i na neizravan i na izravan način, od samog je početka s nama i svima nam je iznimno teško što odlazi. U ovim je trusnim vremenima za nogomet i državu jako malo dobrih ljudi, on je i izniman izbornik i stručnjak, usto i dobar čovjek. Sigurni smo da ovo nije njegovo zbogom hrvatskoj reprezentaciji, nego doviđenja. Željno ga očekujemo da se vrati, govorio je Grlević.

  Predstavnici Kluba navijača pritom su Biliću poklonili majice njegova omiljenog i kultnog rock banda Iron Maiden kao i CD i DVD uživo iz koncerta u Santiagu

- Hvala vam svima! Iron Maiden jedan je od mojih omiljenih bandova, osnivač je navijač West Hama. Zapravo, svi su u bandu Westa Hamovi navijači!“, kliktao je Bilić poželjevši predstavnicima navijača da ih u prvom krugu u Poljskoj i kasnije u Ukrajini bude što više.

- Ako nas i ne bude u Ukrajini, napravili smo mnogo, provukao je Grlević nakon čega ga je Bilić "ispravio":

- Bit će nas i u Ukrajini, bit će…

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.