Siniša Mihajlović: Volio bi da me cijeli Maksimir pljuje i da mi zvižde

Utorak, 12. ožujka 2013. 11:27 Napisao/la  SC

Meni su to oduvijek radili, tako je bilo i zadnji put u Zagrebu pa znaju kako su prošli. Samo sad ne mogu igrati, to je za njih pozitivna stvar. U svakom slučaju, neću nasjesti na te provokacije, rekao je Mihajlović za žurnal.rs


Kako se bliži ogled 22. ožujka između Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo tako tenzije pomalo rastu. Da će u Zagrebu biti vaterno svjestan je i Siniša Mihajlović. Izbornik Srbije u razgovoru za žurnal.rs iznio je svoje viđenje u kojem nije pokušao smiriti strasti već se potrudio dodatno zakuhati stvari.

- Volio bi da mi cijeli Maksimir zviždi i pljuje, ali da moje igrače ostave na miru.  Meni su to oduvijek radili, tako je bilo i zadnji put u Zagrebu pa znaju kako su prošli. Samo sad ne mogu igrati, to je za njih pozitivna stvar. U svakom slučaju, neću nasjesti na te provokacije, ali ni igrači na terenu, izjavio je Siniša Mihajlović za žurnal.rs.

- Imamo šansu napraviti dobar rezultat, ali samo ako na terenu budemo igrali kao momčad. Tko dobije crveni karton, taj sigurno neće biti pozvan u reprezentaciju dok sam ja izbornik. Mislim da nitko od igrača neće nasjesti na provokacije, rekao je Mihajlović.

- Imam u glavi momčad koja će igrati, ali sve zavisi o vikendu jer će svi igrači odraditi još jedno kolo u svim klubovima. Daj Bože da se niko ne ozljedi i da imam nekih dilema. Uglavnom, manje, više znam tko će igrati, zaključio je Siniša Mihajlović za žurnal.rs

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.