Siniša Mihajlović: Puno selekcija imaju bolje igrače od Hrvatske, ali su slabije plasirane

Četvrtak, 05. rujna 2013. 17:30 Napisao/la  SC

Hrvatska je osma reprezentacija na svijetu, ne odlučuje tu jedan igrač nego cijeli kolektiv, kaže Mihajlović

Siniša Mihajlović obratio se u Staroj Pazovi javnosti pred utakmicu između Srbije i Hrvatske, koja se u petak od 20.15 igra u Beogradu. Izbornik srpske reprezentacije djelovao je vrlo samouvjereno kao i obično:


-
Znamo kako bismo trebali igrati, manje nas zanima hoće li Hrvatska biti ofenzivna ili defenzivna. Imamo svoje principe od kojih ne odustajemo, bez obzira na protivnika tražimo  da igramo isto. Hoće li Hrvatska biti dovoljno dobra da nam to onemogući, ne znam. Hrvatska je osma reprezentacija na svijetu, ne odlučuje tu jedan igrač nego cijeli kolektiv. Puno selekcija imaju bolje igrače od njih, ali su slabije plasirane. Ne smijemo ponoviti odnos prema igri u prvom poluvremenu u Zagrebu, kada smo u utakmicu ušli s velikom tenzijom, strahom. Nismo odigrali kako igramo, drugo poluvreme je bilo bolje, ali tada više nismo imali što da izgubimo, kaže Mihajlović.


Izbornik Mihajlović ne očekuje nikakve probleme na terenu, kao što nije bilo problema na prvoj utakmici u Zagrebu.

- Svatko treba cijeniti i poštovati svoje. Svatko ima svoju kulturu, ja se  nadam da će sve proteći u najboljem redu. Neka bude sve kao u Zagrebu, osim samo jedne stvari – rezultata, priželjkuje Mihajlović.



Mihajlović je pozdravio Igora Štimca i zaželio mu sve najbolje povodom 46. rođendana u petak:

 


- Rođendan neće proslaviti na najbolji način, kaže Mihajlović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.