ŠIME VRSALJKO Mane? Svakog suparnika želim pospremiti u džep!

Četvrtak, 20. veljače 2020. 21:03 Napisao/la  SC

Bruno i ja smo živjeli zajedno u 20 kvadrata dok je on imao 14, a ja 16 godina, kaže hrvatski reprezentativac u dresu Atletica

Mane i Vrsaljko
Mane i Vrsaljko

Šime Vrsaljko polako doseže onu staru formu.

Nakon više od godinu dana pauze zbog ozljede vratio se na travnjak i u utorak dao veliki obol pobjedi Atletico Madrida protiv Liverpoola (1:0) u Ligi prvaka.

- Stvarno imaju fenomenalnu sezonu, kvalitetna su momčad taktički, ali svi koji igraju protiv nas znaju da su to teške utakmice i da smo jako naporni. Tamo neće biti lako, ali mi smo spremni, komentirao je Vrsaljko u razgovoru za Novu TV osvrnuvši se pritom i na dosjetljive komentare na društvenim mrežama kojima ga navijači podsjećaju da ne zaboravi iz džepa izvaditi Sadija Manea.

- Simpatično je to, ali ja sam profesionalac. Nije bitno protiv koga igram, želim svakog suparnika pospremiti u džep, kaže Vrsaljko.

 Zna se da je Vrsaljko zbog ozljede pauzirao 13 mjeseci, da je njegov povratak silno iščekivao izbornik Zlatko Dalić, ali se do sada nije znalo što ga veže s s jednim od novopečenih Dalićevih izabranika – Brunom Petkovićem.

- Bruno i ja smo živjeli zajedno u 20 kvadrata dok je on imao 14, a ja 16 godina.  Čudo mi je što prije nije dosegao ovu razinu. Daje nam dimenziju više, otkrio je Vrsaljko, koji je s Brunom Petkovićem dijelio i svlačionicu u mlađim uzrastima Dinama od 2007. do 2009. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.