SAMMIR PORUČUJE

Nisam stigao gledati utakmicu protiv Makedonije

Srijeda, 10. listopada 2012. 16:55 Napisao/la  ZG

Ne znam hoću li biti u sastavu, sa mnom ili bez mene igrat ćemo dobro i pobjediti, kaže Sammir

Dinamov Brazilac Sammir već se naviknuo na hrvatski dres. Fotoreporterima je u “vatrenoj” majici pozirao još prošloga tjedna, a sad je zajedno sa suigračima stao pred objektiv za skupnu fotografiju.

- Zadovoljan sam što sam ovdje, super mi je. Tu sam s vrhunskim igračima, većinu poznajem iz Dinama. Ne znam hoću li biti u sastavu, sa mnom ili bez mene igrat ćemo dobro i pobjediti.  Jako sam lijepo prihvaćen, a naravno da se nadam i nastupu.

Krešić: Nije mi cilj biti treći vratar
Novak u reprezentaciji je i vratar Dario Krešić iz moskovskog Lokomotiva:
- Svoj sam posao radio iz dana u dan, koliko god igram nogomet, uvijek ću se nadati nečem višem tako da nisam prestao vjerovati u poziv u reprezentaciju.  Nije mi cilj biti samo treći vratar, to ne bi imalo smisla. Svatko želi napredovati pa tako i ja, kaže Krešić.

Je li mu “njegov vatreni Brazilac” Eduardo udijelio poneki savjet?

- Ništa posebno, samo mi je rekao neka se osjećam kao doma.
 
Štimčev poziv Sammiru proslavljen je i u Brazilu.

- Svi su moji u Brazilu oduševljeni! Pa, nije mala stvar što sam postao igrač hrvatske reprezentacije koja je toliko dugo među desetak najboljih na svijetu. Ponosni su, u mojem kvartu sigurno će sada navijati za Hrvatsku:

  Dosad je i Sammir samo bio navijač. Doduše, nije gledao baš sve…

- Nisam stigao gledati prvu utakmicu protiv Makedonije, jer sam bio na putu. Ali, gledao sam utakmicu  protiv Belgije, jako smo dobro igrali u fazi obrane, malo nam je nedostajalo da izborimo pobjedu.


 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.