Reprezentativci posjetili kardinala Josipa Bozanića, predsjednik Ivo Josipović ne putuje u Brazil

Ponedjeljak, 02. lipnja 2014. 19:18 Napisao/la  SC

Ni ministar Željko Jovanović neće uživo gledati utakmicu između Brazila i Hrvatske

Reprezentativci Hrvatske odradili su u Maksimiru zadnji trening prije odlaska u Brazil. Raspoloženje je dobro, a misli već vrludaju terenom na kojemu će se 12. lipnja igrati protiv Brazila

- To je najveća utakmica u mojoj karijeri: otvaranje Svjetskog prvenstva, duel s Brazilom, ...Ne, ne postoji utakmica koju bih mogao svrstati uz bok s ovom! Ja se za ovaj Mundijal pripremam još od utakmice s Islandom i stoga sam potpuno miran. Kada ste spremni, onda se ne trebate ničega bojati, jedino možete zazivati malo sreće, ali ona zna pokucati na vaša vrata, jer kada ste spremni, onda to i zaslužujete, kaže iskusni Stipe Pletikosa.

Uoči odlaska izbornik Niko Kovač  odveo je svoje igrače u posjet Kaptolu i kardinalu Josipu Bozaniću.
 

 
- Uzoriti, došli smo kod Vas jer želimo da nam udjelite Božji blagoslov uoči našeg puta u Brazil u kojem živi 200 milijuna katolika. Ujedno Vas pozivam da budete naš gost ukoliko se plasiramo u daljnji tijek natjecanja, rekao je predsjednik Davor Šuker.

A predsjednik Ivo Josipović obznanio je da neće putovati na otvaranje Scjetskog prvenstva zbog visokih troškova. Ni ministar Željko Jovanović neće uživo gledati utakmicu između Brazila i Hrvatske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.