Reprezentativce Belgije na zagrebačkom aerodromu dočekali njihovi navijači i pijani vozač

Srijeda, 09. listopada 2013. 23:15 Napisao/la  SC

Belgija je u Zagreb stigla dan ranije nego što je to uobičajeno zbog najavljenog štrajka kontrole leta

Reprezentativci Belgije stigli su u srijedu u Zagreb, gdje ih u petak očekuje najteža utakmica u kvalifikacijama za odlazak na SP. Barem tako misle Hrvati!

Belgijci su u Zagreb stigli kao vodeća momčad u skupini, koja je praktično osigurala izravni plasman na SP u Brazil. Igrači jedne od najbolje europskih i svjetskih reprezentacija nadaju se da će u Zagrebu potvrditi plasman na SP-u. Isto očekuju njihovi navijači, koji su ih u velikim broju ispratili na put u Hrvatsku.

Neki su već i dočekali na zagrebačkom aerodromu transparentom “Dobro došli u Zagreb, Crveni vragovi“.

Belgijci nisu bili raspoloženi za razgovore, šutke su se smjestili u autobus. Zajedno s momčadi doputovao je velik broj VIP gostiju.

Inače, Belgija je u Zagreb stigla dan ranije nego što je to uobičajeno zbog najavljenog štrajka kontrole leta.

Nažalost, dolazak je obilježio neugodni incident. Vozač autobusa koji je Belgijce trebao odvesti u Zagreb nije sjeo za volan nakon što je policija utvrdila da je pod utjecajem alkohola. Isti je skrivio manju prometnu nezgodu prije nego što je stigao na aerodrom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.