HRVATSKA - ŠKOTSKA Razlika u individualnoj kvaliteti toliko je velika da na konačni rezultat može utjecati samo energetsko stanje hrvatskih igrača

Utorak, 22. lipnja 2021. 10:52 Napisao  I. V.

Činjenica  da tonusi glavnih igrača nisu dobri iako su odigrali ponajbolje sezone u svojim klubovima ukazuje da je glavni problem mentalno stanje

Razlika u individualnoj kvaliteti toliko je velika da na konačni rezultat može utjecati samo energetsko stanje hrvatskih igrača

Hrvatska reprezentacija večeras (21) u Glasgowu protiv Škotske igra odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala Europskog prvenstva.

Prema medijskim spekulacijama, izbornik Zlatko Dalić za utakmicu protiv Škotske odabrao je sljedeći početni sastav: Livaković - Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol - Brozović, Kovačić, Modrić - Rebić, Perišić - Petković.

Moguće je da Ivanušec počne utakmicu umjesto Rebića, možda zaigra Vlašić što bi značilo da ispada Kovačić,...

Eventualne promjene mogu odrediti nešto drugačiji način igre što neće biti ključno u utakmici protiv Škotske!

Tko god bude igrao, Hrvatska je večeras izraziti favorit protiv Škotske!

Razlika u individualnoj kvaliteti toliko je velika da na konačni rezultat može utjecati samo energetsko stanje hrvatske reprezentacije.

Budu li glavni hrvatski igrači večeras u optimalnom stanju, Škoti objektivno nemaju šanse!

Činjenica je da tonusi glavnih igrača nisu dobri iako su odigrali ponajbolje sezone u svojim klubovima (Modrić, Perišić, Brozović, Rebić, Kramarić, Kovačić...) ukazuje da je glavni problem ozračje.

Govori tijela većine hrvatskih igrača u utakmicama protiv Engleske i Češke generirali su negativne tenzije iz zadnjega ciklusa utakmica reprezentacije, uoči utakmice protiv Škotske jedino je upitno mogu li igrači prevazići vlastite frustracije.

Nije utakmica protiv Škotske za hrvatska igrače zahtjevna taktički ili trkački nego mentalno!

Hrvatska večeras ne igra utakmicu protiv Škotske nego protiv svojih slabosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.