PAVEL HAPAL Hrvatska je doprvak svijeta, bila je prejaka za nas

Nedjelja, 17. studenog 2019. 10:12 Napisao/la  SC
Pavel Hapal
Pavel Hapal Foto: Andrej Turina

 

Pavel Hapal u dvjem autakicama protiv Hrvatske primio je 7 pogodaka, u drugom dijelu utakmica na Rujevici (1:3) umnogome je slovačkog izbornika podsjetila na utakmicu u Trnavi (0:4):

- Jako sam razočaran jer mogli smo iz ove utakmice dobiti puno više. Igrali smo kako smo se dogovorili. Nije to s naše strane bio otvoren nogomet gore-dolje. Hrvatska je bila malo nervozna, ali primili smo golove kako nismo smjeli - iz kontre. Prvi izravno, a drugi posredno jer nakon kontre bio je korner. Nismo htjeli dopustiti Hrvatima kontre, a to nam se baš dogodilo. Nije riječ o neiskustvu, nego nismo imali sreće, pogotovo kod prvog gola gdje se lopta odbila Hrvatskoj. Nakon toga smo se raspali. Hrvatska je doprvak svijeta i bila je prejaka, kazao je Hapal.

Slovaci i dalje imao teoretske šanse plasirati se na EURO:

- Pitao sam igrače vjeruje li netko da ne možemo ići na Euro, nitko nije digao ruku. Da jest, vjerojatno bih ga izbacio iz ekipe. Mi vjerujemo, a vidjet ćemo rasplet, na nama je da dobijemo Azerbajdžan, kaže Hapal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.