Kvalifikacije za SP 2014 Goran Pandev, kapetan Makedonije: Bilo bi pogrešno jurnuti svim snagama naprijed

Srijeda, 10. listopada 2012. 11:11 Napisao/la  SC

Nisam zabrinut zbog negativne statistike s Hrvatskom. Nadam se kako će se ta serija jednom okrenuti.  Zbog toga moramo biti maksimalno koncentrirani u napadu, objasnio je Pandev

U redovima Makedonije sve više raste optimizam kako se približava petak i kvalifikacijski dvoboj s Hrvatskom. Renovirani stadion Filip II će gorjeti. Svjesni su toga i reprezentativci Makedonije koji u užarenoj atmosferi vide svoju veliku priliku. No, kapetan Makedonaca Goran Pandev ipak "loptu spušta na zemlju".

- Bilo bi pogrešno jurniti svim snagama naprijed. Moramo biti strpljivi i pametni. Prve dvije utakmice u skupini smo igrali dobro i tako trebamo nastaviti. Vjerujem kako možemo ponoviti i još nadograditi dobru igru iz Zagreba, objasnio je najbolji makedonski nogometaš.

Dvije su se reprezentacije dosad susrele čak sedam puta. Statistika je osjetno na strani Hrvatske. Kockasti su u samo jednom navratu teren napustili pognutih glava...

- Nisam zabrinut zbog negativnih rezultata u susretima protiv Hrvatske. Nadam se kako će se ta serije jednom okrenuti. Utakmica će biti teška, ali uz optimizam koji vlada u našim redovima i uz podršku punog stadiona možemo do uspjeha. Maksimalno ćemo se potruditi kako bi pobijedili, dodao je Pandev koji je svjestan kako on i njegovi suigrači neće imati previše prilika za poentiranje.

- Zbog toga moramo biti maksimalno koncentrirani u napadu, moramo iskoristiti svaku, pa i najmanju priliku, zaključio je Pandev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.