OZLJEDA JOZE ŠIMUNOVIĆA

Čačić iz U-21 sastava povukao Duju Ćaletu-Cara!

Četvrtak, 01. listopada 2015. 15:02 Napisao/la  SC

Prednost kod Čačića Ćaleta-Car je dobio ispred braniča Rijeke Mateja Mitrovića i Igora Bubnjića iz Carpija.

Duje Ćaleta-Car pozvan je za utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske protiv Bugarske i Malte. Nakon što se ozlijedio Dejan Lovren novi hrvatski izbornik Ante Čačić pozvao je Jozu Šimunovića, ali se i on u međuvremenu ozlijedio. Zbog toga je Čačić 19-godišnjeg Ćaletu-Cara povukao iz mlade reprezentacije.

Ćaleta-Car je stoper Red Bull Salzburga, gdje je standardan u prvih jedanaest ove sezone, a karijeru je počeo u Šibeniku. Još je u Austriji igrao za Pasching i Liefering. S Red Bullom je prošle sezone osvojio austrijsko prvenstvo i Kup. Prednost kod Čačića je dobio ispred braniča Rijeke Mitrovića, Igora Bubnjića iz Carpija...

Podsjetimo, Hrvatska 10. listopada igra protiv Bugarske na praznom Maksimiru, a tri dana kasnije gostuje na Malti. Potrebne su joj obje pobjede i jedan kiks Norveške kako bi se izravno plasirala na Europsko prvenstvo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.