Niko Kranjčar zbog ozljede mišića propušta Svjetsko prvenstvo!

Ponedjeljak, 26. svibnja 2014. 14:44 Napisao/la  SC

Niki je u ogledu protiv Derbyja stradao mišić i pregled obavljen u Zagrebu otkrio je da hrvatski reprezentativac neće biti spreman za svjetsku smotru

Niko Kranjčar neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Naime, Kranjčar se ozlijedio u kvalifikacijskoj utakmici QPR-a i Derby Countyja te je rano napustio igru. Iako su se svi nadali da ozljeda ipak nije ozbiljna, Niki je u ogledu protiv Derbyja stradao mišić i pregled obavljen u Zagrebu otkrio je da hrvatski reprezentativac neće biti spreman za svjetsku smotru.

- Iznimno mi je žao zbog Nike, kao i svim njegovim suigračima, znam kako mu je teško zbog ovoga jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu jedinstven događaj. Niko je dao svoj doprinos u kvalifikacijama, jedan je od najiskusnijih reprezentativaca i zaslužio je biti dio ove reprezentacije u Brazilu. Želimo mu brz oporavak, a na terenu ćemo vidjeti koja su nam najbolja rješenja u ovakvoj situaciji", komentirao je ovu vijest izbornik Niko Kovač za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Niko Kovač je tako nakon Ive Iličevića i Ivana Strinića zbog ozljede ostao bez još jednog igrača uoči SP-a. Za Kranjčara je ovo tako bio tjedan dobrih i loših vijesti. QPR je izborio Premierligu, ali Niko neće vidjeti Brazil.