Niko Kovač, v.d. izbornika: Hvala Igoru Štimcu na vrlo kvalitetnoj suradnji

Srijeda, 16. listopada 2013. 17:06 Napisao/la  HNS

- Velika je čast, a još veća odgovornost preuzeti dužnost izbornika A reprezentacije. Zahvaljujem se Igoru Štimcu na vrlo kvalitetnoj suradnji dok sam bio na čelu mlade selekcije, rekao je novi izbornik

Nakon impresivne igračke karijere u dresu hrvatske reprezentacije koju je vodio kao kapetan i za koju je nastupio 83 puta uz 14 pogodaka, Niko Kovač je na sjajan način krenuo i kao izbornik mlade reprezentacije.

Stjecajem okolnosti, dobio je prigodu na klupi A selekcije već nakon četiri službene utakmice s U-21 selekcijom:

- Velika je čast, a još veća odgovornost preuzeti dužnost izbornika A reprezentacije. Naravno, obećavam da ću sa svojim stožerom uložiti maksimalan trud u rad A reprezentacije, kao što je i do sada bilo s mladom selekcijom. Krećemo odmah na posao.

Novi izbornik zahvalio se na suradnji dosadašnjem selektoru Igoru Štimcu koji mu je izlazio u susret davanjem igrača u mladu reprezentaciju:

- Iskreno mi je žao što je došlo do ovakve situacije. Zahvaljujem se Igoru Štimcu na vrlo kvalitetnoj suradnji dok sam bio na čelu mlade selekcije.

- Zahvaljujem se na ovom imenovanju predsjedniku Davoru Šukeru i svim članovima Izvršnog odbora. Svi koji me poznaju znaju da ću učiniti sve da opravdam to povjerenje, naglasio je novi izbornik hrvatske A selekcije koji će se u četvrtak 17. listopada predstaviti medijima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.