Niko Kovač: Zar je kriva procjena dovoljna za hajku na mene?

Ponedjeljak, 07. srpnja 2014. 10:48 Napisao/la  SC

- Vukojević me nije uvjerio da može odigrati ono što nam je bilo potrebno. On nije bio standardan ni kod Bilića ni kod Štimca, a sada ne valja jer ga ja nisam stavljao u igru, rekao je Kovač


Iako je nakon Svjetskog prvenstva poručio novinarima da ga ne traže, u razgovoru za Sportske novosti Niko Kovač osvrnuo se na nedavni nastup u Brazilu ponudivši svoju stranu priče nakon ispadnja u prvoj fazi natjecanja.

O Ognjenu Vukojeviću

- Vukojević me nije uvjerio da može odigrati ono što nam je bilo potrebno. On nije bio standardan ni kod Bilića ni kod Štimca, a sada ne valja jer ga ja nisam stavljao u igru.

O kritikama

- Sve što sam radio, to sam radio u dobroj vjeri, pokazalo se da sam pogriješio. Zar je kriva procjena dovoljna za hajku na mene, pogotovo od strane trenera. Ne mogu vjerovati da me danas kritiziraju i blate kroz medije neki koji su se nudili da mi budu savjetnici u Brazilu. Svaka čast svima, ali osim Blaževića, nisam učinio ništa manje od drugih. Mene Poklepović blati, a osobno me molio da ga vodim kao savjetnika

O oproštajima igrača

- Ovoj reprezentaciji je bitan svaki igrač je objektivno nemamo široku bazu. Svaka čast svakome, ali niti jedan igrač ili trener ne mogu biti iznad reprezentacije.

O kvalifikacijama za EURO 2016.

- Prihvatio sam biti izbornik na duže staze. Nisam bio euforičan kada smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo, neću sada padati u depresiju jer smo ispali u prvom krugu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.