NIKO KOVAČ KAŽE

Sammiru se otvorila prilika ozljedom Kranjčara

Četvrtak, 29. svibnja 2014. 15:54 Napisao/la  SC

- Vrsaljko bi mogao biti rješenje za lijevi bok, Danijel Pranjić radi po individualnom programu, rekao je Niko Kovač.

Hrvatska nogometna reprezentacija privodi kraju pripreme u Bad Tatzmannsdorfu, Niko Kovač progovorio je na konferenciji za novinare od dosadašnjem radu i pripremnoj utakmici protiv Malija u subotu.

- Danijel Pranjić radi po individualnom programu i situacija je bolja. Ne znam da li će igrati protiv Malija. Badelja očekuju dodatni pregledi, Brozović je dobio jedan udarac i nismo ga htjeli opteretiti, rekao je Niko Kovač.

- Igrači su iscrpljeni pa smo promijenili neke stvari i smanjili program, ali više sam nego zadovoljan. Igrači su iscrpljeni, ali zadovoljan sam njihovim zalaganjem, rekao je Kovač koji je priznao da već ima zapisan veći dio putnika za Brazil..

- Sammir je radio jako dobro, iznenađen sam njegovim pristupom, radom i ponašanjem. Ozljeda Kranjčara stvorila mu je priliku. Rebić je također dobro odradio pripreme, a Šime Vrsaljko je bio odličan i mogao bi biti rješenje za lijevi bok. Što se tiče Luke Modrića on dolazi u petak. Neće početi u utakmici protiv Malija, možda dobije priliku odigrati koju minutu, ustvrdio je hrvatski izbornik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.