Niko Kovač: Moramo se posvetiti dečkima koji su tu, oni koji su otišli su prošlost!

Nedjelja, 12. listopada 2014. 21:10 Napisao/la  SC

Protiv Azerbejdžanja se nadam brzom golu, koji će nam skinuti pritisak i dati vjetar u leđa. Ozbiljan su suparnik, dvaput su tijesno poraženi u ovim kvalifikacijama od Bugarske i Italije, kaže Kovač

Niko Kovač obratio se novinarima uoči kvalifikacijske utakmice protiv Azerbejdžana, koja se u ponedjeljak od 20.45 igra u Osijeku. Na putu između Sofije i Osijeka reprezentacija je ostala bez Nikice Jelavića.

- Jelavićev odlazak neće nas poremetiti. Stvarno nam je žao zbog njega, ali ne želim više pričati o tome jer moramo se posvetiti utakmici. Rekao sam prvog dana okupljanja da se trebamo posvetiti dečkima koji su tu, oni koji su otišli su prošlost, kaže Kovač u mandatu kojega igrači odlaze jedan za drugim.

Kovač je otkrio da nije siguran može li računati ni na važne igrače koji se ne mogu žaliti na statuse. Luka Modrić i Marcelo Brozović žale se na ozljede.


- Nisu posve spremni. Ako budu sto posto spremni, sigurno će igrati. Svi igrači su se potrošili u Bugarskoj, pa su moguće sitne promjene, kaže Kovač koji Bertija Vogtsa ističe kao adut Azerbejdžana:

- Veliki je stručnjak, Azerbajdžan s njim napreduje. Malo sam popričao s njim na kongresu u St. Peterburgu. Protiv Azerbejdžanja se nadam brzom golu, koji će nam skinuti pritisak i dati vjetar u leđa. Ozbiljan su suparnik, dvaput su tijesno poraženi u ovim kvalifikacijama od Bugarske i Italije, rekao je Kovač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.