Zlatko Dalić: Nema respekta ako igramo u 13 sati! Hrvatska je druga na svijetu!

Subota, 26. studenog 2022. 13:50 Napisao/la  SC

Imamo četiri napadača, svaki ima svoj stil igranja. Prilagodit ćemo se suparniku, kaže izbornik

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Hrvatska u nedjelju (17) igra protiv Kanade, izbornik Zlatko Dalić ovako je najavio utakmicu:

- Bitna je priprema igrača jer nam je onaj termin u 13 sati poremetio cijeli bioritam, sad smo se prebacili na noćni termin. Nisam to htio komentirati, ali nije respekt da igramo u 13 sati. Hrvatska je druga na svijetu, ne igra ni Engleska, ni Španjolska, ni Francuska u 13 sati. Neću se obazirati na bilo kakve komentare. Mi ćemo se pripremiti i biti dostojanstveni prema Kanadi. I očekujemo respekt, kazao je Dalić.

- Nemojte me tjerati da kažem tko će započeti od napadača. Imamo četiri napadača, svaki ima svoj stil igranja. Prilagodit ćemo se suparniku. Ne vjerujem da ću pogriješiti koga god od njih stavim. Znali smo prvih 11 u Rusiji, sad znamo prvih devet. Vlašić nije bio u petak na treningu, ali očekujem ga u subotu popodne. Vidjet ćemo tko će početi. Moramo biti puno spremniji nego u prošloj utakmici, a ono izdanje pripisujem ranom terminu utakmice, naglasio je Dalić.

Kanada je oduševila u utakmici protiv Belgije unatoč porazu:

- Ako u grupi završiš ispred SAD i Meksika, znači da imaš dobru i kvalitetnu reprezentaciju što su oni pokazali protiv Belgije koja im je teško parirala. Puno su trčali, uložili puno energije i truda. Po svemu su zaslužili više od poraza, zaključio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.