Zlatko Dalić: Ne mogu razumjeti ludilo u posljednjih deset dana!

Srijeda, 23. lipnja 2021. 08:00 Napisao/la  SC

Luka je znao što se događalo, što se protiv mene radilo i pisalo. Zato je bio sretan, i svi igrači, rekao je izbornik nakon utakmice

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Zlatko Dalić i Luka Modrić čvrsto su se zagrili nakon pobjede (3:1) protiv Škotske, dojam je da je obojici laknulo

- Ovih deset dana je bilo ludilo i ja to ne mogu shvatiti. Ne znam koji sam cilj ostvario. Deseti, jedanaesti, dvanaesti... Dragi Bog je uz mene i gura me kad je najteže. Ne mogu razumjeti ludilo u posljednjih deset dana. Neću ulaziti u to, čuvat ću svoje dostojanstvo, svoj ponos i uvijek ću biti fer. Baš zbog toga bili smo sretni. Luka je znao što se događalo, što se protiv mene radilo i pisalo. Zato je bio sretan, i svi igrači. Ali dobro, ostat ćemo i dalje gospoda. Hvala svima na podršci, na kritikama. Idemo dalje, rekao je Dalić na konferenciji za novinare.

- Tužan sam zbog igrača. Čekao sam dugo vremena da dođem na ovakvo natjecanje i ovdje nas je dovela odlična skupina igrača. Tijekom cijelog turnira bilo je puno dobrih stvari, no nažalost ne i dovoljno bodova da prođemo. Danas smo igrali protiv momčadi koja je postala čvrsta igrajući mnoštvo ovakvih natjecanja i znali su kako je to igrati treću utakmicu skupine, a mi vjerojatno nismo. Zato mi idemo kući, a oni idu dalje. Ta nekakva spremnost na ova natjecanja - nismo ništa zaradili u prvoj utakmici i onda smo morali ići na Wembley, potrošiti se i psihički i fizički kako bismo nešto izvukli od toga i možda smo zato propatili u ovoj utakmici. To je nešto što možemo naučiti za sljedeće natjecanje. Obećavam, neće proći 23 godine do njega, kaže izbornik škotske reprezentacije Steve Clarke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.