Navijači na zagrebačkim ulicama; već od ranog jutra krenulo zagrijavanje za ogled protiv Srbije

Petak, 22. ožujka 2013. 11:11 Napisao/la  SC

Lijep dan izmamio je navijače na ulice u Zagrebu, dok su u drugim gradovima navijači u petak ujutro polako pakirali stvari i kretali za Zagreb gdje se očekuje samo jedno - pobjeda!

Hrvatska i Srbija od 18 sati na stadionu Maksimir započet će dugo očekivani ogled u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. Navijači su zagrijavanjem i pjesmom na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu započeli već u jutarnjim satima i nema sumnje da će atmosfera polako rasti iz sata u sat.

Lijep dan izmamio je navijače na ulice, a dok su se u Zagrebu zagrijavali, u drugim gradovima navijači, koji su imali sreće doći do ulaznice, u petak ujutro polako pakirali stvari i kretali za Zagreb gdje se očekuje samo jedno - pobjeda!

Fotogalerija Patrik Macek i Marko Jurinec/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.