MOJA IGRA Luka Modrić u Zagrebu predstavio svoju autobiografiju

Nedjelja, 17. studenog 2019. 21:16 Napisao/la  SC
Slaven Bilić, Robert Matteoni i Luka Modrić
Slaven Bilić, Robert Matteoni i Luka Modrić

 

Luka Modrić u Zagrebu je predstavio autobiografiju "Moja igra", koju je napisao poznati sportski novinar Robert Matteoni.

"Moja igra" prvo je predstavljena na glavnoj pozornici šestog paviljona Zagrebačkog velesajma na Interliberu, da bi se kasnije na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu upriličilo predstavljanje za uzvanike.

Među uzvanicima bilo je mnogo poznatih osoba iz javnog života, naravno da je najviše uzvanika bilo iz nogometnog miljea.

Između ostalih na predstavljanju su bili Slaven Bilić, Zvonimir Boban, Davor Šuker, Zlatko Dalić, legende Reala Emilio Butragueno i Marcelo...

- Bilo je dosta emotivno kada smo sve stavljali na papir. Ovo što sam ostvario puno je više nego što sam ikad mogao sanjati. Ponosan sam na sve uspjehe. Uvijek mi se motala po glavi ideja da objavim autobiografiju, a to sam odlučio i napraviti nakon uspjeha na Svjetskom prvenstvu. Svi ste vi dio mog života i svi vi imate zasluge za moju karijeru, kazao je Modrić.

- Čestitam hrvatskoj reprezentaciji na svim ostvarenim uspjesima. Real Madrid je postigao velike uspjehe posljednjih godina, a Luka Modrić je u bazi tih uspjeha. Svi ga znamo kao igrača, ali ja sam presretan što ga poznajem kao velikog čovjeka. Presretan sam što su naše obitelji danas u prijateljskim odnosima. On je jako ljubazna osoba posvećena obitelji, rekao je Marcelo.

- Luka je primjer na terenu kao igrač i izvan njega kao čovjek. Hrvati moraju biti sretni što imaju tako velikog stanovnika. Kada je došao u Real, bilo mu je jako teško prve godine, ali Real cijeni njegovu želju za dokazivanjem. Uspio je, čestitam mu na tome, kazao je Butragueno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.