Miroslav Blažević: Mamić je izabrao Kovača, da imaju morala otišli bi i on i Šuker

Srijeda, 16. listopada 2013. 17:59 Napisao/la  SC

- Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju, rekao je Blažević

 

 

 

Miroslav Ćiro Blažević, legendarni trener koji je odveo hrvatsku nogometnu reprezentaciju do bronce na SP-u 1998. godine, ponudio je svoje viđenje situacije oko izbora novog izbornika.

- Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju. Ja znam kako bi transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio postati predsjednik, rekao je Blažević u razgovoru za Soundset pojasnivši cijelu situaciju.

- Davor Šuker je obmanuo javnost kada je rekao da je on odlučio da će Štimac biti izbornik. To je bila odluka Zdravka Mamića koji je uvjetovao da novi izbornik bude Niko Kovač. Pričao je da je to najbolja odluka.  Štimca su odj..., a da svi skupa imaju malo morala otišli bi i Šuker i Mamić. J... ovaj hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira, nema tu regularnosti dok je Mamić glavni, zaključio je Ćiro Blažević za Soundset.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.