SINIŠA MIHAJLOVIĆ PORUČUJE

Tko kaže da ne možemo pobijediti u Hrvatskoj?

Ponedjeljak, 22. listopada 2012. 18:22 Napisao/la  SC

ko odigramo kao protiv Walesa i većim dijelom meča protiv Belgije, možemo sve, objasnio je za Tanjug srpski izbornik

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović izjavio je u razgovoru za državnu agenciju Tanjug kako vjeruje da njegova momčad može pobijediti Hrvatsku, te da se, unatoč porazima protiv Belgije i Makedonije, Srbija još uvijek može kvalificirati na Svjetsko prvenstvo u Brazilu iako trenutačno zaostaje šest bodova za Belgijom i Hrvatskom.

- Tko to kaže da Srbija ne može pobijediti Hrvatsku u Hrvatskoj? Dok nas matematika ne izbaci, ja vjerujem i moji će igrači vjerovati u plasman. Pokazali smo da svakog možemo pobijediti, ali i od svakog izgubiti, objasnio je Mihajlović u razgovoru za Tanjug, dodavši još:

- Vjerujem da imamo šanse, ima još šest utakmica do kraja. Ako odigramo kao protiv Walesa i većim dijelom meča protiv Belgije, možemo sve. Ako odigramo kao 30 minuta protiv Belgije ili uplašeno kao protiv Makedonije, onda su nam male šanse, zaključio je srpski izbornik.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.