Matjaž Kek: Vi Hrvati nikada niste zadovoljni, a ja bih čestitao Daliću!

Ponedjeljak, 06. rujna 2021. 20:20 Napisao/la  SC
Matjaž Kek
Matjaž Kek

Matjaž Kek najavio je utamicu Hrvatska - Slovenija, koja se igra u srijedu na Poljudu:

- Znamo tko je favorit u ovom susretu i toga smo svjesni. Sportski je da mi očekujemo pozitivan rezultat i nadamo se tome. Sigurno nećemo podići ruke u vis i predati se. U susretu moramo biti odlučni i hrabri. Naša pobjeda na startu? Ova utakmica nema nikakve veze s onom u Ljubljani. Ovo su novi sastavi, ali isto tako vjerujem da će Slovenija odigrati dobru utakmicu. Vi Hrvati niste nikada zadovoljni, a ja bih čestitao svom kolegi Daliću. Napravio je tihu smjenu, igrate bez Modrića, a ostvarujete i dalje jako dobre rezultate. Ali, ne bih previše pričao o Hrvatskoj, tu smo kako bismo razmišljali o sebi. Mi definitivno moramo napraviti više od maksimuma da bismo došli do pozitivnog rezultata, kazao je izbornik slovenske reprezentacije.

Kek voli utakmice protiv objektivno jačih momčadi, a na Poljudu nikada nije izgubio dok je vodio Rijeku:

- Modrića je sigurno teško zamijeniti, ali za to će raditi cijela momčad. Hrvatska nema napadača? Kramarić, Čolak, Livaja... Mogao bih do sutra nabrajati... Zar to nije kvaliteta? No, Slovenija također ima kvalitetu. Ovo je susjedski derbi koji uvijek donosi tenzije. I neka ih bude, tim bolje, ali onih sportskih tenzija. Na Poljudu, pred brojnim navijačima, želim našu pravu predstavu. Igramo za svoju zemlju, za naš dres i grb i želimo dati sve od sebe, rekao je Kek.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.