Matjaž Kek: Slažem se da igra nije bila na visokoj razini, ali Split će biti drugačija priča!

Nedjelja, 05. rujna 2021. 13:37 Napisao/la  SC

Slovenija u utakmici 1. kola pobijedila Hrvatsku u Ljubljani, Kek  ostvario prvu slovensku pobjedu u kvalifikacijama protiv Hrvatske

Matjaž Kek
Matjaž Kek

Slovenija je pobijedila (1:0) Maltu u utakmici koja nikoga nije oborila s nogu, ali izbornik Matjaž Kek uoči utakmice protiv Hrvatska naglašava sljedeće:

- Bilo je nervoze, neke smo stvari trebali napraviti bolje, ali pobjeda je, koliko god bila teška, zaslužena. Slažem se s komentarima da igra nije bila na visokoj razini, pa nisam lud, ali Split će biti drugačija priča. To je najlakša utakmica u smislu pripreme i očekivanja. Znam kamo idemo, igramo kod favorita, ali siguran sam da ćemo u Splitu biti bolji. Najviše volim takve utakmice, a u njima igra samo odlučnost i hrabrost. U suprotnom bi nas Hrvati lako mogli pregaziti, kazao je Kek.

Slovenija je protiv Malte igrala presporo, nije bilo okomitosti, uputila je svega tri udarca u okvir vratiju od toga dva iz kaznenih udaraca od kojih jedan nije realiziran.

U početnoj postavi bila su trojica igrača iz HNL-a (Čerin, Mlakar, Bohar), koji će sigurno imati posebnih motiva budu li igrali u Splitu protiv Hrvatske.

Slovenija je u utakmici 1. kola pobijedila Hrvatsku u Ljubljani, Kek je ostvario prvu slovensku pobjedu u kvalifikacijama protiv Hrvatske.

Kek voli igrati utakmice protiv jačih protivnika poput Hrvatske, a posebno voli igrati u Splitu, gdje je na klupi Rijeke redovito pobjeđivao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.