Mateo Kovačić: Vjerujem da će izbornik Gračan uspješno privesti kvalifikacije kraju

Četvrtak, 29. svibnja 2014. 15:07 Napisao/la  SC

Igrači se nisu štedjeli i svaki od njih može odgovoriti zahtjevima u A reprezentaciji, rekao je Nenad Gračan

Hrvatska U-21 reprezentacija remijem protiv Ukrajine propustila je priliku potvrditi mjesto u skupini 5 i na taj način vizirati dodatne kvalifikacije uoči posljednje utakmice. No, i ako se Hrvatskoj ne poklopi niti jedan rezultat u ostalim utakmicama, izabranici Nenada Gračana pobjedom protiv Latvije u posljednjem kolu mogu potvrditi prvo mjesto.

- Zadovoljni smo više igrom nego rezultatom. Čestitam svima, bod nam puno znači. Bolji smo od Ukrajinaca u međusobnom ogledu.  Neki su igrači nedostajali, ali skupili smo vrlo kvalitetnu momčad. Igrači se nisu štedjeli i svaki od njih može odgovoriti zahtjevima u A reprezentaciji, rekao je Nenad Gračan.

Mateo Kovačić bio je jedan od sedam igrača koje je Niko Kovač ustupio Nenadu Gračanu za ovu utakmicu.

- Noge su bile teške od priprema za Brazil. Izbornik Kovač je dobro krenuo u ove kvalifikacije i vjerujem da će ih izbornik Gračan uspješno privesti kraju i da ćemo se plasirati na Europsko prvenstvo. Bolje smo igrali, šteta zbog primljenog gola, izjavio je Kovačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.