Mateo Kovačić: U Brazilu nije bilo kao što smo očekivali, s našim talentom možemo biti vrhunska momčad

Utorak, 02. rujna 2014. 16:27 Napisao/la  SC

Nastup u Brazilu još ćemo analizirati s izbornikom i probati poboljšati neke stvari, kaže Kovačić

Mateo Kovačić igra sve bolje u dresu Intera, vrijeme prilagodbe za mladog reprezentativca je prošlost. Kovačić je nedavno ostvario hat-trick u Europskoj ligi, počeo je davati golove što njegovu igru diže na razinu zbog koje je interes iskazala Barcelona. Inter je odbio ozbiljnje razgovore:

- Privikavao sam se na Italiju, nadam se da će Inter biti što bolji na tablici. Najvažnije je da mi pobjeđujemo, manje je bitno tko će zabijati. Malo smo se i pojačali u prijelaznom roku, makar se možda Inter sada više temelji na mlađim igračima, što je i dobro za mene, prenosi Kovačić talijanske impresije.


Što se tiče reprezentacije, Kovačić se može smatrati kao standardni igrač iako u Brazilu nije opravdao očekivanja. Kao ni reprezentacija...

- Nastup u Brazilu još ćemo analizirati s izbornikom i probati poboljšati neke stvari, ali nije bio kako smo očekivali i treba ga što prije zaboraviti. Okrećemo se Europskom prvenstvu i čekaju nas teške utakmice, a već protiv Cipra moramo pokazati da možemo u Francusku. Skupina je prolazna, trebamo biti iskreni. Italija nam je najbolji protivnik i protiv njih se moramo boriti za prvo mjesto, kaže Kovačić.

Zanimljivo, Italija i Hrvatska kvalifikacijsku utakmicu igraju na San Siru, gdje se Kovačić udomaćio:

- Lijepo je igrati na San Siru, utakmica s Italijom sigurno će biti dobra. Ključno je da mi u svaku utakmicu uđemo kako znamo neovisno o stadionu. S našim talentom možemo mnogo, možemo biti vrhunska momčad, smatra Kovačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.